Paz by Julia

Jag, Julia Westerlund startade Paz 2015, en dröm som äntligen blev till verklighet. Jag började tillverka smycken när jag var 12 år. Då köpte jag mitt första kit med pärlor från Panduro och jag har sedan dess till och från alltid skapat smycken. I vissa perioder har det varit som en form av terapi för mig, ett sätt att stänga av och bara få vara kreativ. Min kreativa sida har alltid fått ta en ganska stor plats i mitt liv och ett intresse för färg och form delas med många i min familj.  

Jag har nog alltid varit väldigt driven, satt upp mål jag kämpar hårt för att nå. Drivet har jag helt säkert ärvt från mina föräldrar som båda är egna företagare, dom har visat att allt går med tillräckligt mycket envishet och vilja.

Jag har haft mitt företag vid sidan om mitt ordinarie arbete men i år, 2019 tog jag beslutet att satsa 100% på mina smycken. Lite läskigt men framförallt otroligt spännande och roligt. Jag vill därför passa på och tacka er alla som följer mig. Det är tack vare er denna resan är möjlig! Så ett stort TACK till alla er som väljer att handla mina smycken och till alla mina fina återförsäljare runt om i landet.  


Våga låt dina drömmar bli verklighet.

PEACE & LOVE

Julia What you think, you become. What you feel, you attract. What you imagine, you create. -Buddha