I lager.

Föreläsning om Tarotkort med Systrarna Tarot 15 APRIL 2023

395 SEK

PLATSER SLÄPPS PÅ FREDAG 17/3 KL. 11.00 VÄLJ HÄMTA I BUTIKEN NÄR DU CHECKAR UT I KASSAN <3

Den 15 april välkomnar jag Madelene & Pernilla till butiken som driver Systrarna Tarot.

De kommer hit för att hålla en föreläsning om tarotkort, perfekt om du vill lära dig mer eller känner att du är nyfiken på hur du kan använda tarotkortens magiska krafter.

Själva föreläsningen håller på i ca 60-90 minuter och därefter erbjuds du en personlig kortare vägledning hos någon av systrarna (ca 10 min)

Plats? - I butiken på Karl Johansgatan 34 i Göteborg

Datum & tid? - Lördagen den 15 april 12.00, vi håller på i ca 2-2.5h inkl. allas personliga vägledningar

Antal platser: 10

Lättare fika ingår - har du någon allergi? Vänligen skriv det under meddelande i kassan <3

Pris: 395:- per person


För dig som deltar finns det möjlighet att handla i butiken efter föreläsningen och jag erbjuder dig då 15% på ett köp.

Vilka är då Madelene & Pernilla? Det är två systrar som jag har fått äran att lära känna genom butiken som 2020 startade sitt företag Systrarna Tarot, de håller många spännande kurser med inriktning på det andliga, driver butik & webbshop i Kinna. 

Madelene är i skrivande stund diplomerad livscoach genom livscoach akademin, diplomerat medium genom tvillingsjälar AB och certifierad tarotvägledare genom healing crystals.

Pernilla är i skrivande stund diplomerat medium genom tvillingsjälar AB, certifierad tarotvägledare genom healing crystals och är i slutfasen av sin kristallhealing utbildning. 


Jag är så glad att få möjlighet att erbjuda er denna föreläsning, du anmäler dig genom att lägga till kursen& betala i kassan, din anmälan är bindande men du kan överlåta din plats till någon annan.