Maha Masala Blend | Sagrada Madre

130 SEK

Tyvärr är denna produkten slutsåld, bevaka gärna så får du ett mail när/om produkten finns i lager igen.

Maha Masala Blend

En lyxig rökelse som hyllar solen, månen och stjärnorna i den universella kärlekens tecken. I en djup sensuell och förförisk doft gömmer sig sockerrörshonung, liljor, rosor, gardenia, mysk och amber.

Doftnoter: söt, mjuk och blommig doft med inslag av liljor, ros & gardenia. 

Doftintensitet: 3/5  

Rökintensitet: 3/5

Maha Masala Blend är en serie innovativ och helt biodynamisk rökelse som saknar traditionell trästicka.IngredienserRosenblad, eteriska oljor, fruktbiomassa, träkol, naturligt bindemedel och havssalt.

Brinntid: ca 60 min per rökelsepinne.
Antal: 8 rökelsepinnar.
Rökelsen från Sagrada Madre är 100% vegansk, ekologisk och handgjord av högsta kvalitet. Innehåller inga kemikalier eller syntetiska doftämnen. Rökelsen kan brinna under kortare stunder för att sedan tändas igen. Handgjorda i Argentina.

Biodynamisk rökelse
Biodynamisk rökelse innebär att den traditionella trästickan som rökelsen fäster på har ersatts av ett hållbart material i form av fruktbaserad biomassa för minimal påverkan på naturen och levande skogar. Biomassan består av restprodukter från äpplen och päron som använts i tillverkningen av juice och cider. Biomassan är en organisk och hållbar produkt som helt ersätter behovet av trästickor i tillverkningen av rökelsepinnar och leder till minimal miljöpåverkan och fler levande skogar.

*Placera i en brandsäker behållare. Tänd i ventilerad miljö. Förvaras utom räckhåll för barn eller djur. Går ej att förtära. Håll borta från brandfarliga material.