I lager.

Orgonithjärta i Apatit, ca 50mm

225 SEK

Vackra orgonithjärtan i apatit ♡Apatit renar och balanserar auran fritt från blockeringar. Den stärker vår förmåga att uttrycka oss. Är därför en fantastisk sten om man har ett kreativt yrke där man skapar. tex. keramiker, författare eller konstnär. Perfekt vid manifesteringar och på vägen mot att nå ett gott resultat.


Tecknet i hjärtat:

Cho Ku Ray, uttalas "shå ku rei".

Översättning: "Jag har nyckeln"

Med hjälp av den här symbolen ökar man reiki energin. Symbolen anses kunna dra energi från omgivningen och fokusera den här energin var man än vill ha den. Den används även för att förstärka alla andra reiki symboler (det är cho ku ray) man börjar med när man startar en reiki behandling. Symbolen ritas även då en behandling är över.

Symbolen har många användningsområden. Bestäm dig för vad du vill heala och rita symbolen med handen över det som du ska heala. Säg symbolets namn tre gånger högt eller i tanken.

Cho Ku Ray används även för beskydd och för att rena omgivningen från negativa energier. Ett annat användningsområde är "manifestering" av din önskan eller intention (Vad önskar du dig? eller Vad vill du åstadkomma?). Det är bara att visualisera det som du skulle vilja ha eller uppnå och rita Kraftsymbolen tre gånger i luften före och efter visualiseringen.

Om du vill rikta energin mot dig själv, är det bara att vända på symbolen.


Orgonit 

  • En orgonit består av Polyesterplast (organiskt) och Aluminiumspån (o-organiskt, metalliskt), samt en tillsats av kvarts, i form av en eller flera kristallspetsar eller en bit rå kvarts.
  • Polyestern härdar till en kristallin struktur som tillsammans med kvartskristallen inuti mixen gör att energin som ackumuleras aldrig stagnerar, och därmed omvandlar orgoniten kontinuerligt negativa energier i orgonitens närhet till positiv energi som är till nytta för allt levande.