Orgonithjärta i Apatit, ca 50mm

225 SEK

Tyvärr slutsåld, bevaka så får du ett mail när produkten finns i lager igen.

Vackra orgonithjärtan i apatit ♡


Apatiten stimulerar förståelse för att personlig styrka växer genom andlig utveckling och kärlek. På så sätt löser den upp likgiltighet, tillfälliga depressioner och negativitet. Apatiten stöder dig att komma tillbaka på rätt spår. Den vill medverka till positiva resultat och stödja dig att välja dig själv.
Apatiten finns i ett spektrum av färger från färglös till gul, olivgrön, vit, violett, mörkblå, ljusblå, brun och rödbrun.


Tecknet i hjärtat:

Cho Ku Ray, uttalas "shå ku rei".

Översättning: "Jag har nyckeln"

Med hjälp av den här symbolen ökar man reiki energin. Symbolen anses kunna dra energi från omgivningen och fokusera den här energin var man än vill ha den. Den används även för att förstärka alla andra reiki symboler (det är cho ku ray) man börjar med när man startar en reiki behandling. Symbolen ritas även då en behandling är över.

Symbolen har många användningsområden. Bestäm dig för vad du vill heala och rita symbolen med handen över det som du ska heala. Säg symbolets namn tre gånger högt eller i tanken.

Cho Ku Ray används även för beskydd och för att rena omgivningen från negativa energier. Ett annat användningsområde är "manifestering" av din önskan eller intention (Vad önskar du dig? eller Vad vill du åstadkomma?). Det är bara att visualisera det som du skulle vilja ha eller uppnå och rita Kraftsymbolen tre gånger i luften före och efter visualiseringen.

Om du vill rikta energin mot dig själv, är det bara att vända på symbolen.