I lager.

Palo Santo & Myrra Sahumito Smudge Stick | Sagrada Madre

70 SEK

Purifying & Grounding

Sahumito av bundna lagerblad, eukalyptus och ceder handrullad i eterisk olja, palo santo och myrra. En kraftfull rökelsebunt som renar kropp, sinne och själ från negativa energier samtidigt som den jordar och helar. 

Doftnoter: Varm, örtig och aromatisk doft med inslag av pepprig kåda.


Mått: 10x2cm
Innehåll: Alla produkter är helt naturliga, ekologiska och handgjorda av högsta kvalitet i Argentina. Torkade Lagerblad, Eukalyptus, Ceder, Eterisk olja, Salt (Argentina). Palo Santo och Myrra. 100% vegansk och innehåller inga kemikalier eller syntetiska tillsatser.

Tänd Sahumiton med en tändsticka, ljus eller tändare och tillåt röken att ta över ett föremål eller ett helt utrymme genom att göra böljande rörelser längs med väggar, tak och golv eller låt brinna stilla i ett eldfast fat. Om du önskar rena en person från låga vibrationer eller överbelastning av energier för du rökelsebunten längs med kroppens konturer från topp till tå. Tillåt röken att omsluta hela din energikropp och väsen. Rökelsebunten kan släckas samt återantändas flera gånger. Tänk på att släcka den mot en brandsäker yta.