I lager.

Paz exklusiva kristallkalender/julkalender 2022, skickas i slutet av september/oktober

3 500 SEK
2 395 SEK

OBS!!  Skickas ut först i slutet av september/ början av oktober. Beställer du andra varor skickas dessa tillsammans med kalendern! Digital kalender skickas till din mail separat om ca 2 veckor.


I år släpper jag även en exklusiv julkalender i en mycket begränsad upplaga. Denna skiljer sig kraftigt mot de kalendrar jag tidigare släppt och här har fokus varit på att hitta ett varierat och spännande innehåll med även lite dyrare och ovanligare stenar. 

SLÄPPS 11 SEPTEMBER 12.00 - BEGRÄNSAD UPPLAGA

Här kommer fokus vara på mer exklusiva kristaller, inte lika mycket trumlade stenar, även om det förekommer. Utan att avslöja för mycket kan ett par luckor även innehålla tex. renande produkter, tillbehör & inredningsdetaljer.


Majoriteten av luckorna innehåller självklart kristaller. 

Värdet är ca 3500kr (exakt värde presenteras innan försäljningsstart)


I priset inkluderas:

24 paket innehållandes:

       -17 luckor med unika/ovanliga samt vanligare kristaller/stenar, tex kluster, geod, trumlad, klot, spets, trumlade etc. många olika former på kristallerna♡

       -2 luckor med Inredning

       -1 Armband

       -1 DIY (hemligt kit)

       -2 luckor med Renande produkter

       -1 lucka för manifestering

Frakt

Stomme till julkalendern (som fungerar utmärkt att återanvända som vacker juldekoration, kommer från Ib Laursen och har ett värde om ca 145kr men är ej inräknat i det totala värdet på kalendern)

Digital kalender/dokument med beskrivning om varje lucka - skickas till den mail du uppger vid beställning.
Vänligen notera att storlek på kristallerna kan variera, det är naturliga produkter och allas kalendrar kan därför skilja sig något. I de flesta luckor är det likadana kristaller, men i några kristaller är det samma typ/form men själva kristallen kan variera. Tex om det skulle vara en nyckelring med så får vissa rökkvarts och andra rosenkvarts. (Nyckelring finns ej med i kalender, utan bara som exempel) 


Stenar/kristaller är en naturprodukt och kan därför skilja i form, nyans och storlek ingen kalender kommer därför att se exakt likadan ut som någon annan, även om det är en likadan sten i. Men värdet på samtliga kalendrar är minst 3500kr (varje "luckas" värde specificeras i dokumentet du får på mail)


Då detta är en specialprodukt går det ej att byta delar av innehållet! Det går heller ej att byta om kalendern är öppnad. 14 dagars ångerrätt gäller endast om produkten är obruten och kommer tillbaka hel!