Paz magiska julkalender 2021, skickas ut i oktober/november

1 600 SEK
995 SEK

Tyvärr är denna produkten slutsåld, bevaka gärna så får du ett mail när/om produkten finns i lager igen.

Alla kalendrar skickas ut under oktober/november. Leveranstiden på dessa kan vara något längre än vanligt.


Redan nu kan du bevaka kalendern för att få ett mail när de är släppta. Infotexten nedan kan komma att uppdateras.


2021 års julkalender bjuder på något alldeles extra. Räkna ner dagarna fram till julafton med en liten överraskning varje dag, kan knappast bli mer magiskt?


Årets kalender släpps även den i en begränsad upplaga fylld med härliga överraskningar. Pris 995kr inkl frakt, produkterna i kalendern har ett värde av ca 1600kr om du hade köpt dessa var för sig. Innehållet i årets kalender skiljer sig i stort sett helt från förra årets kalender. 

Kalendern består av 24 stycken numrerade guld-påsar placerade i en cremefärgad låda & så får du med en liten påse med konst-snö att strö över dina påsar, för lite extra julfeeling & magi.

När du beställer din kalender kommer du även få ett separat mail med en guide där du hittar information och egenskaper om varje kristall för varje dag.


Innehållet i kalendern är en blandning jag har satt ihop under årets gång. Vissa luckor har ett högre värde, medans andra luckor har ett lite mindre värde. Du kommer bland annat hitta både armband, trumlade, cuddles, torn/spetsar och andra magiska kristaller. Utan att avslöja för mycket kommer ett par dagar betyda lite mer fokus på self-care & manifestation.


Vänligen notera att samtliga kalendrar kommer ha ett liknande innehåll, i 2-3 luckor kommer det vara samma sak, men universum väljer vilken kristall just du får.

Stenar/kristaller är en naturprodukt och kan därför skilja i form, nyans och storlek ingen kalender kommer därför att se exakt likadan ut som någon annan, även om det är en likadan sten i. Men värdet på samtliga kalendrar är minst 1600kr (varje "luckas" värde specificeras i dokumentetet du får på mail)