I lager.

RESAN, En praktisk guide till läkande och frihet - Brandon Bays

75 SEK

”Brandon Bays är en anmärkningsvärd själ och hennes berättelse om läkning och försoning är ett bevis på människans kapacitet. Läs boken och bli inspirerad att ge dig ut på din egen läkeresa.”
ANTHONY ROBBINS

Brandon Bays diagnostiserades med en tumör i livmodern, stor som en basketboll. Hon avstod från medicin och operation och upptäckte istället en kraftfull direktväg till själens starka läkekraft. Sex och en halv vecka senare var hon fri från tumören. Bli en av de hundratusentals människor över hela världen som sedan dess har använt Resan för att upptäcka sina egna oändliga möjligheter att bli fria.

I denna reviderade och uppdaterade version av originalboken erbjuder Brandon det allra senaste i processarbete och undervisning som hon utvecklat under de senaste tjugofem åren. Resan är en banbrytande vision om ett helt nytt paradigm för läkning, en kraftfull steg-för-steg-metod som ger direktaccess till själen, den oändliga intelligensen vi alla har inom oss.

”Brandons inspirerande berättelse är bevis för den läkande kraft
som finns inom varje individ.”
JOHN GRAY, bestsellerförfattare, New York Times


”Resan kommer att inspirera miljoner, inte bara de som har fysiska utmaningar i sina liv utan även de som söker andlig förståelse.”
CANDACE B. PERT, fil.dr, medförfattare till Everything You Need to Know to Feel Go(o)d