I lager.

Rosa Koboltcalcit

100 SEK

Rosa Koboltcalcit

Vikt ca 10-20 gram

Koboltkalcot är en kristall för glädje och kärlek. Den frigör bortträngda känslor som blockerar flödet i hjärtchakrat. Den hjälper dig att tänka positivt och att lägga negativa tankar och känslor åt sidan och lyfter fram dolda känslor som behöver bearbetas så att de kan släppas.

Koboltkalcit hjälper dig att bli medveten om ditt kroppspråk och ökar harmonin med andra människor och är synnerligen bra vid grupparbete och när grupper av individer behöver samarbeta som en enhet. Ställ den då i rummet där interaktionen sker, gärna ett tag innan mötet.

Koboltkalcit stärker vänskapsrelationer och hjälper även den som söker vänskap. Sitt då med stenen och visualisera harmoniska möten. Den hjälper dig som har ett hjärt-relaterat mål att nå och hjälper dig hitta det du önskar dig från hjärtat, till exempel en kärlekspartner, ditt drömhem, ett barn, ekonomisk trygghet osv.

Koboltkalcit ökar din personliga styrka och höjer din fysiska energi och vitaliteten. Den ger dig lugn och ro i själen och styrkan att klara av omgivningens krav utan att tappa fotfästet.