I lager.

Rosor Sahumito Smudge Stick | Sagrada Madre

70 SEK

Purifying & Sensual

Sahumito av bundna lagerblad, eukalyptus och ceder handrullad i eterisk rosenolja och röda rosenblad. En kraftfull rökelsebunt som renar kropp, sinne och själ från negativa energier samtidigt som den väcker attraktion, lust och passion.  

Doftnoter: Varm, örtig och lätt sötaktig doft med sensuella inslag av röda rosor.

Lagerblad: renar och skyddar vårt aurafält samt driver bort negativa energier.

Eukalyptus: stabiliserar och lugnar våra känslor och ger mental klarhet och frid.

Ceder: Harmoni och lugnande som skyddar vårt fysiska och spirituella jag.

Ros: Rogivande, helande och sensuell. Öppnar hjärtchakrat. Expanderar förmågan att ge och ta emot kärlek och medkänsla.

Mått: 10x2cm
Innehåll: Alla produkter är helt naturliga, ekologiska och handgjorda av högsta kvalitet i Argentina. Torkade Lagerblad, Eukalyptus, Ceder, Rosor, Eterisk olja, Salt (Argentina). 100% vegansk och innehåller inga kemikalier eller syntetiska tillsatser.

Tänd Sahumiton med en tändsticka, ljus eller tändare och tillåt röken att ta över ett föremål eller ett helt utrymme genom att göra böljande rörelser längs med väggar, tak och golv eller låt brinna stilla i ett eldfast fat. Om du önskar rena en person från låga vibrationer eller överbelastning av energier för du rökelsebunten längs med kroppens konturer från topp till tå. Tillåt röken att omsluta hela din energikropp och väsen. Rökelsebunten kan släckas samt återantändas flera gånger. Tänk på att släcka den mot en brandsäker yta.