I lager.

Spirit Flower XL | Andeblomma, nyfyndighet från Mexico (2021) nr 2

595 SEK


Dessa nyfunna skatter har fått namnet "Spirit Flower", denna upptäckt gjordes 2021 i Mexico och dessa kommer från San Benito, Chihuahua i Mexico. Det är en geod med kombinationen Kalcedon, Fluorit och kvarts, en ovanlig och helt fantastisk kombo. Dessutom är dom UV reaktiva på kortvågigt UV-ljus, så magiskt.

Robert Simmons har skrivit lite om dessa, även namngett dom, han är författare och har skrivit om kristaller i över 35 år. Han säger såhär om dessa magiska skönheter: 

Namnet kommer delvis från San Benito (fyndplatsen) då Benito betyder välsignad. Det sägs att om du håller denna vid ditt hjärtchakra öppnar den upp och fyller ditt hjärta med mjuka och lugnande energier, främst för vår känslomässiga kropp. Allt eftersom energierna flödar och fyller hjärtat rör det sig även upp mot vårt tredje öga. Han liknar det som att en liten blomma växer där och öppnar upp för hundratals nya små blommor att växa fritt. Stabiliserar och ger en känsla av lycka till hela ens energifält.

Han säger också att dessa kan hjälpa den som jobbar med sitt inre för känslomässig läkning. De kärleksfulla och fridfulla energierna hjälper även till att rensa ut gamla sår och de fixeringar som kan vara fästa vid dessa. Ger oss emotionell stabilitet och klarhet. Även perfekt att meditera med.