I lager.

Trumlad shungit

40 SEK

Shungit renar vätskor vilket innebär att den inte bara renar vatten men också kroppsvätskorna. Den är en fantastisk ingrediens i både kristallvatten, kristallelixir, lotioner, oljor, badvatten, fågelbad och i vattenskålar till djur. Shungit i vatten ökar kroppens självläkningsförmåga, stimulerar den normala celltillväxten och påskyndar avgiftningsprocesser i kroppen.

Den hjälper mot stressrelaterad huvudvärk och ryggbesvär och stabiliserar blodtrycket. den lindrar också inflammationer och muskelsmärta. Antioxidanterna i shungit har kraftfulla effekter på hälsan och ett fullt fungerande immunsystem.

Shungit har konduktiva egenskaper, dvs. den har elektriskt ledande egenskaper och skyddar mot elektromagnetisk strålning (EMS) från från elektromagnetiska fält som kommer från bland annat datorer, mobiler, tv-apparater, el-ledningar, mikrovågsugn och jordstrålning genom att den leder energin ner mot jorden och bort från dig. Lägg den mellan dig och datorn eller mobilen för att skapa en skyddande barriär.