Instagram-Live

SAMMANSTÄLLNINGAR FRÅN INSTAGRAM-LIVE

VÄNLIGEN LÄS NOGA IGENOM INFORMATIONEN NEDAN, VIKTIGT ATT STEGEN FÖLJS.

Jag tilldelar dig ett nummer på din låda under liven som du sedan smidigt checkar ut/betalar för här på hemsidan med det betalsätt du önskar. Det går såklart jättebra att lägga till andra varor från butiken i samma köp. 

När du fått din sammanställning skall betalning genomföras inom  24 timmar, därefter förbehåller jag mig rätten att makulera din beställning/sälja vidare kristallerna, tänk på att ditt köp är bindande. Struntar du i att betala din box bryter du mot våra regler och riskerar därmed att bli avstängd från att handla på kommande live-sändningar.


FRAKTSÄTT

För att få din beställning skickad eller ha en öppen box väljer du alltid fraktsätt DHL/POSTNORD i kassan. För att hämta din beställning i butiken väljer du hämta i butik. Vänligen notera att jag har bara öppet ett par dagar i veckan och det är ej möjligt att hämta din beställning utanför butikens öppettider.


REGLER FÖR ÖPPEN BOX/SAMFRAKT

Jag erbjuder dig att ha en box öppen under 2 månader om du vill handla från flera livesändningar och därmed samfrakta för att slippa betala flera fraktavgifter. Nedan kommer viktig information du behöver läsa och följa för att jag fortsatt skall kunna erbjuda denna möjlighet.

1. För att ha en öppen box måste du skriva ÖPPEN under meddelanderutan i kassan. Då är din box öppen under 2 månader, önskar du få din beställning skickad tidigare behöver du meddela mig detta.

2. Du betalar ALLTID frakt på din första beställning.

3. På dina efterföljande beställningar väljer du alternativet samfrakt i kassan.

4. Genomför du egna köp på hemsidan du önskar lägga i din box måste ditt boxnummer skrivas i kassan under meddelanderutan. Annars räknas det som ett eget köp och skickas.

5. Kommer du upp i fraktfritt under tiden din box är öppen justerar jag detta.

6. Leveranstiden räknas alltid från det att din box stängs och är då som alltid upp till ca 10 arbetsdagar.Ps. Jag förbehåller mig rätten att när som helst ändra i regler kring livesändningar. Jag har ingen möjlighet att garantera när nästa sändning blir utan det planeras in ett par dagar i förväg och annonseras på Instagram. Oftast håller jag liver ca 1-2 gånger per månad.

Box 67
Slutsåld
Box 70
Slutsåld