Paz magiska kristallkalender/julkalender 2022 ♡

1 400 SEK
825 SEK

Tyvärr är denna produkten slutsåld, bevaka gärna så får du ett mail när/om produkten finns i lager igen.


I priset 825kr inkluderas 24 stenar/kristaller + bonus, frakt, en julkalender med 24 luckor i kartong samt en digital guide med information om varje lucka.

Notera att det till din mail levereras ett dokument med information om samtliga luckor direkt efter din beställning är genomförd -  det är viktigt att du själv laddar ner dokumentet & sparar på ett ställe i din dator eller telefon så att du vet vilken kristall som döljer sig bakom varje lucka.

För varje lucka betalar du ett snittpris om ca 35kr, men värdet är i de flesta luckor högre än så. Jag skulle säga att denna fungerar lika bra om du är nybörjare eller om du hållit på med kristaller en längre tid.


Här är det fokus på trumlade/ cuddles som är perfekta att bära med sig, lägga ut på dina olika chakran, använda i grids eller vid manifestationer och liknande.

Är du ute efter en lyxigare variant med fler olika former på kristallerna samt fler ovanliga rekommenderar jag dig att spana in vår andra kristallkalender som är släppt. Den innehåller få trumlade och har mer fokus på andra former och fler exklusiva kristaller.


Vad du kan förvänta dig att denna kalender innehåller:

21 cuddles/trumlade

1 rå

1 armband

1 litet kluster

+ hemlig bonus

Med inspiration från Kalle & Chokladfabriken har Lowe dessutom gömt 8st guldbiljetter i några kalendrar med en check på 300kr man kan använda i butiken <3


Storlek på kalendern: ca 26x20cm


Stenar/kristaller är en naturprodukt och kan därför skilja i form, nyans och storlek ingen kalender kommer därför att se exakt likadan ut som någon annan, även om det är en likadan sten i. Men värdet på samtliga kalendrar är minst 1400kr (varje "luckas" värde specificeras i dokumentet du får på mail)Då detta är en specialprodukt går det ej att byta delar av innehållet! Det går heller ej att byta om kalendern är öppnad. 14 dagars ångerrätt gäller endast om produkten är obruten och kommer tillbaka hel!