Skolecit, vitt kluster fr Indien Nr 6.6

222 SEK

Tyvärr är denna produkten slutsåld, bevaka gärna så får du ett mail när/om produkten finns i lager igen.Jag är så lycklig att jag nu kan erbjuda er kluster i vit skolecit, ovanligt att få fram i denna vackra kvalité och vad jag vet finns det i stort sett ingen mer som erbjuder detta i Sverige (finns säkert någon mer där ute såklart, men jag har aldrig sett det :) )

Vad som är viktigt att tänka på är att dessa kluster består av flera flera flera små små minispetsar/spröt, precis som när de skickas till mig från Indien kan något mindre spröt lossna i frakten även hem till er. Detta ger INTE rätt till någon reklamation utan det måste man ha med i beräkningen, kika på sista bilden så visar jag hur det kan lossna. Givetvis innebär det inte att ert kluster kommer fram i två delar, men precis som med alla kluster får man räkna med att någon mindre spets kan lossna / gå av.


Ger en känsla av lugn under tumultaktiga tider och ökar medvetenheten. Löser energiblockeringar genom att bryta sig igenom stillastående energier, både emotionella, fysiska och mentala och möjliggör ett fritt flöde av energi genom chakrana.

En riktigt "peacful" sten♡