Astrologi & energier


Jag har den stora äran att presentera Amanda Galindo Salamanca, en fantastisk tjej jag fått kontakt med via butiken. Hon kommer framöver att uppdatera oss oss ge oss guidning inom Astrologi och de energi-skiftena som sker. 

Amanda är självlärd och studerande inom Astrologi. Här berättar hon lite om sin resa:

Längs vägen har förståelsen kring att allting hänger samman inom astrologi, kristaller, mineraler och tarot nått mig. Min resa inom kristaller och mineraler började just här hos Paz by Julia. Det är en stor glädje och ära att få dela med mig av min kunskap inom astrologi här. Stort tack Julia för ditt förtroende.

Jag (Julia) vill avsluta med att säga stort tack till dig Amanda! Du anar inte hur glad jag är för detta samarbete och att få lov att dela din kunskap här. T A C K!


Kräftans säsong 21.06.22-22.07.22

Varmt välkomnande av kräftans säsong! Den säsong som tenderar att vara en mer känslomässig sådan. Nu är det en tid som du kan vilja spendera med dina nära och kära. Du kan också vara mer fokuserad på aktiviteter runt hemmet. Känslan av att vara bra bosatt och jordad i sitt hem kommer vilja ta mer plats. Neptunus går retrograd från den 22 Juni i fiskarnas tecken. Din intuition kommer förstärkas samt den flödande kreativiteten. Venus, planeten för bland annat pengar, skönhet, musik och kärlek går in i tvillingarnas tecken natten den 23 Juni. Viljan och behovet av variation i ditt liv kan öka samt i din relation om du befinner dig i en. För rastlösa stunder som lätt uppstår är aktiviteter som att läsa en bok, sortera i förrådet eller lära sig något nytt perfekt. Nymånen i kräftan äger rum tidigt på morgonen den 29:e.

De senaste två veckorna har Saturnus retrograd fått oss att tänka mer på saker från vårat förflutna och nymånen kommer hjälpa dig att organisera om det du inte längre vid hålla kvar vid. Det är en nymåne som hjälper dig att strukturera och organisera om för att må bättre i ditt hem samt din omgivning. Vem är viktig för dig och för vem är du lika viktig? Hur kan du visa uppskattning till dina nära och kära? Kräftans säsong är perfekt för att göra mer plats för det vi håller kärt. Många kan förvänta sig ett högre tempo eller en tillökning i sin sociala krets. Vi kommer växa som personer när det kommer till att vårda oss själva, våra hem och andra runt oss. Att byta strategier går hand i hand med att omorganisera, något vi behöver göra längs varven för att utvecklas framåt, smått som stort. Ett positivt tänkande kommer ge mycket positivitet tillbaka nu, något som kommer vara extra tydligt från början av Juli.

Fullmånen i Stenbockens tecken är den 13 Juli, den kommer bidra med personlig trygghet i oss själva genom insyn i hur har vi utvecklats framåt. Ett ex eller en tidigare crush kan komma tillbaka runt denna veckan. Stanna eller gå? Just nu är faktiskt den bästa tiden på året för din intuition, genom att lyssna på den kommer du få det bästa svaret. Lev och vara i nuet kan vara ditt motto nu. Slutet av kräftans säsong knyts ihop med mycket energi, njut av den genom att låta andra också få ta plats är nyckeln till det bästa utfallet. Happy Cancer season!

Kristaller/mineraler och annat som är bra att ha med sig under denna säsongen:
* Något som bidrar till att släppa ilska, envishet och gamla mönster (tex. rökkvarts)
* Något som öppnar sinnet (tex. ametist)
* Något för glädje, passion, kommunikation (tex. orange kalcit)
* Något för sömnen, sovrummet, bra och mjukt för stämningen i hemmet (tex. blå kalcit)
* Något för att förlåta, kommunikation och perspektiv (tex. amazonit)
* Något för mod, utveckling, transformation och sanning (tex. karneol)
* Något att kunna göra upp sina planer med/i (en kalender exempelvis)