I lager.

Botánico Gardenia & Ringblomma rökelsepinnar | Sagrada Madre

100 SEK
50 SEK

Gardenia & Calendula 

Den rena doften av gardenia i kombination med den naturliga av ringblomma impregnerar tid och rum med andlig värme och kärlek. 

Doftnoter: silkeslen och söt blommig doft i kombination med en delikat örtig arom.IngredienserInnehåll: Calendula-blommor, eterisk olja från gardenia, träkol, fruktbiomassa, naturligt bindemedel och salt.

Brinntid: 60 min per rökelsepinne.
Antal: 6 extra långa och tjocka rökelsepinnar.
Rökelsen från Sagrada Madre är 100% vegansk, ekologisk och handgjord av högsta kvalitet. Innehåller inga kemikalier eller syntetiska doftämnen. Rökelsen kan brinna under kortare stunder för att sedan tändas igen. Handgjorda i Argentina.

Biodynamisk rökelse
Biodynamisk rökelse innebär att den traditionella trästickan som rökelsen fäster på har ersatts av ett hållbart material i form av fruktbaserad biomassa för minimal påverkan på naturen och levande skogar. Biomassan består av restprodukter från äpplen och päron som använts i tillverkningen av juice och cider. Biomassan är en organisk och hållbar produkt som helt ersätter behovet av trästickor i tillverkningen av rökelsepinnar och leder till minimal miljöpåverkan och fler levande skogar.